Meny Uteserveringen
Kökets öppettider på Uteserveringen
När vädret tillåter:
Lördag - Söndag 11.30 ---
ξ Förrätter / Starters ξ
Värdshusets Toast Skagen
Räkor, majonnäs, dill & citron på ljust bröd
“Toast Skagen" shrimps dressed in mayonnaise, dill & lemon, on toast bread
175.00/275.00
G, K, Ä
Matjessill
Hackat ägg, brynt smör, pepparrot & rädisor
Matjes herring, eggs, browned butter, horse radish & raddish
165.00
L, Ä
Charkmästarens favoriter
Tre sorters chark, två ostar, marinerade oliver, marmelad, bröd och tryffel dip
Cheese and charcuterie platter with olives, marmalade, bread and treuffel dip
165.00/265.00
Ä, L
ξ Varmrätter / Main courses ξ
Ceasarsallad
Romansallad, ceasardressing, kyckling, bacon & krutonger
Ceasar salad - romaine salad, ceasar dressing, chicken, bacon and crouton
225.00
F, Ä, G
Stekt Strömming
Potatismos, rårörda lingon & brynt smör
Fried herring with mashed potatoes, lingon berries and browned butter
195.00
G, L, SnP
Fish n’ Chips
Remouladsås
Remoulad sauce
195.00
G, SnP, Ä, sf
Högrevsburgare
Salad, tomat, ost, bacon samt pommes
Hamburger with salad, tomatoe, cheese, bacon and fries
247.00
G, SnP, Ä, sf, L
Fisk & skaldjursgryta
Tomat, fänkål, saffran, grädde, serveras med aioli
Seafood casserole with tomato, fennel, saffron, cream and soft vegetables, served with aioli
285.00
G, L, F, K, Ä, Sf
Sandhamns Värdshusbiff
Bearnaise, vitlökslungade haricots verts, rödvinsås & pommes
Sirloin steak with béarnaise, garlice tossed haricots verts, red wine sauce served with French fries
295.00
Ä, Sf, F
ξ Avslutningsvis / Desserts ξ
Chokladtryffel rullad i kakao
Chocolate treuffel in cacao
35.00
L
Glass med kolasås alternativt bärkompott
Ice cream with caramel sauce or berry compote
105.00
L
Dagens glass /sorbet
Ice cream / sorbet of the day
45.00
Ä, L
Vid allergi- fråga personalen/ allergies?- please ask the staff
Förkortningar- Allergener/ Abbreviations- allergens
G- gluten,
K- kräftdjur/crustaceans,
Ä- ägg/egg ,
F- fisk/fish,
JN- jordnötter/peanuts,
SB- soyabönor/soya beans,
M/L- lactos/ mjölkprotein,
N- nötter/mandel /nuts,
Se- selleri/celery,
SnP- senap/mustard,
SF- sesamfrön/sesame seads,
Sv/Sf- svaveldioxid/ sulfit,
BD- blötdjur/molluscs,
***- varierar,
fråga gärna/changes weekly, please ask
Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!