Lunchmeny Restaurangen

Kökets öppettider i Restaurangen

Måndag - Fredag 12.00 - 14.00,  17.00 - 21.00

Lördag 12.00 - 21.00

Söndag 12.00 - 20.00

info@sandhamns-vardshus.se

08-571 530 51

Menyn serveras mellan 12.00 - 17.00


ξ Förrätter / Starters ξ


Värdshusets Toast Skagen
Räkor, majonnäs, dill & citron på ljust bröd
“Toast Skagen” shrimps dressed in mayonnaise, dill & lemon, on toast bread

175.00/247.00

G, Ä,  K


ξ Varmrätter / Main Courses ξ


Ceasarsallad 

Romansallad, ceasardressing, kyckling, bacon & krutonger
Roman salad, ceasar dressing, chicken breast, bacon & crutons

225.00

F. Ä, G


Stekt Strömming 
Potatismos, rårörda lingon & brynt smör
Fried herring with mashed potatoes, lingon berries and browned butter

189.00

G, L, SnP


Fish n’ Chips 
med remouladsås
with remoulad sauce
215.00

G, SnP, Ä, sf


Rimmad Lax

Gräddfilskrossad potatis, äpple, gurka & citronette

Lightly salted raw salmon, sour cream mixed
potatoes, apple, cucumber & citronette

225.00

F, L


Högrevsburgare 
Sallad, tomat, ost, bacon samt pommes
Hamburger with salad, tomatoe, cheese, bacon and fries

247.00

G, SnP, Ä, sf, L


ξ Avslutningsvis / Desserts ξ
Vaniljglass med jorgubbar
Vanilla ice- cream with strawberries

135.00

L; Ä

Vid allergi- fråga personalen/ allergies?- please ask the staff
Förkortningar- Allergener/ Abbreviations- allergens

G- gluten,

K- kräftdjur/crustaceans,

Ä- ägg/egg ,

F- fisk/fish,

JN- jordnötter/peanuts,

SB- soyabönor/soya beans,

M/L- lactos/ mjölkprotein,

N- nötter/mandel /nuts,

Se- selleri/celery,

SnP- senap/mustard,

SF- sesamfrön/sesame seads,

Sv/Sf- svaveldioxid/ sulfit,

BD- blötdjur/molluscs,

***- varierar,

fråga gärna/changes weekly, please ask

Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!