Dagens 

Vecka 26

24/6 - 29/6

Inklusive salladsbuffe och kaffe

Serveras helgfri måndag till fredag kl:11:00 - 14.00, 145 kr

Fredag från kl:14.00 till lördag 165 kr

Alla luncher: Stekt strömming med potatismos 176 kr

Med reservation för ändringar.

Veckans tips
Fish and chips

195:-

Högrevshamburgare med ost, bacon och pommes

237:-

Måndag

Isterband med persiljestuvad potatis, senap & rödbetor

-::-
Stekt torsk, brynt smör, äpple, gurka, pepparrot & kokt potatis

-::-

Veckans vegan:

Bulgursallad med variation av betor, vegansk fetaost, valnötter & örtdressing

Tisdag

Pasta med bacon i parmesan & vitlökssås

-::-
Fiskgratäng med duchessepotatis, vitvin, räkor & dill

-::-

Veckans vegan:

Bulgursallad med variation av betor, vegansk fetaost, valnötter & örtdressing

Onsdag

Pannbiff med karamelliserad lök, kokt potatis, skysås & lingon

-::-
Ugnsbakad kolja, citronbakad fänkål, musselsås & dillpotatis

-::-

Veckans vegan:

Bulgursallad med variation av betor, vegansk fetaost, valnötter & örtdressing

Torsdag

Kalv i syrlig dillsås med morötter, pressgurka & kokt potatis

-::-
Skaldjurslasagne med saffran, fänkål & örtaioli

-::-

Veckans vegan:

Bulgursallad med variation av betor, vegansk fetaost, valnötter & örtdressing

Fredag

Helstekt fläskfilé, chimi churri, rödvinssås, potatisgratäng & bakad tomar

-::-
Kräftfylld spätta, vitvinssås, sockerärtor & kokt potatis

-::-

Veckans vegan:

Bulgursallad med variation av betor, vegansk fetaost, valnötter & örtdressing

Lördag

Kycklingfilé, rostade potatisklyftor, tzatziki & marinerade oliver

-::-
Stekt flundra, skarpsås, kokt potatis & rädisor

-::-

Veckans vegan:

Bulgursallad med variation av betor, vegansk fetaost, valnötter & örtdressing

Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!


Ratatouille med vita bönor, basilika & vegansk ’’fetaost’’