Om Sandhamn
ÖPPETTIDER från 8:e juni (Köket)

Måndag - Torsdag
Puben:
11.00 - 22.00

Restaurangen:
18.00 - 22.00

Fredag

Puben:
11.00 - 22.00

Restaurangen:
18.00 - 22.00

Lördag

Puben:
11.00 - 22.00

Restaurangen:
12.00 - 22.00

Söndag

Puben:
11.00 - 21.00

Restaurangen:
12.00 - 20.00

Restaurangen tar sista bokningarna senast 30 min innan köket stänger Om vädret är så dåligt att vi inte öppnar ute kommer restaurangen vara öppen även på lunchen

En paus och möjlighet att njuta av livets goda

MISSIONSHUSET
Till Sandhamn åker du lätt över dagen, men varför inte dra ut på det goda och stanna över natten? Vi erbjuder dig en varm och skön säng med tillhörande frukost, eller ett weekendpaket där det även ingår en trerätters middag.

Inkvarteringen är i Missionshuset, med bara 5 – 10 minuters gångavstånd genom det gamla lotssamhället. Huset är precis som det låter byns gamla Missionshus. Numera är det inrett med fem dubbelrum på övervåningen och ett dubbelrum i stugan som står på tomten. Rummen på övervåningen har gemensamma badrum i korridoren, och stugan har eget badrum.

Nedervåningen med sina stora vackra fönster används främst till frukostmatsal, men man kan också hyra lokalen för konferens eller privata middagar.

 

På Missionshuset så har vi husdjursfritt i stora huset- det finns ett dubbelrum i lilla huset i trädgården där det går utmärkt att ta med sig hund- säg bara till vid bokning så kan vi säkert hjälpa till

 


Facebook

Gör som många andra
Ni har väl inte missat att ni kan följa Sandhamns Värdshus på Facebook...
Sandhamns Värdshus

Nyhet

Sandhamn som App
Ta en titt på Sandhamns appen för din Iphone. App Store

Presentkort
Den perfekta presenten till nära och kära...
Läs mer >>Dela denna sida på Twitter.Dela denna sida på FaceBook.Skriv ut denna sida.