Sandhamns Värdshus

 

JULMARKNAD

Sandhamns Värdshus Julmarknad 2019

För tredje året i rad anordnar vi på Sandhamns Värdshus julmarknaden på Sandhamn.
Förra årets julmarknad blev väldigt lyckad med väldigt många glada besökare som kunde ta del av intressanta utställare, god mat och trevliga aktiviteter. 
I vår fantastiska skärgårdsmiljö ordnar vi med utställare, aktiviteter och restaurang - allt inramat i en stämningsfullt juldekorerad utemarknad.

Julmarknaden ligger i direkt anslutning till Sandhamns Värdshus mellan Pentaboden (gamla verkstaden) och Värdshusets entré. Julmarknaden hålls till största del utomhus.
Du tar dig hit med båt från Stockholm eller från Stavsnäs. Se tidtabeller hos respektive rederi för aktuella turer i december: Båt från Stavsnäs www.roslagenssjotrafik.se samt www.waxholmsbolagets.se. Till Stavsnäs åker du med egen bil eller med buss från Slussen: www.sl.se.

Datum och tid: 11.00-15.00 lördagar och söndagar under första, andra och tredje advent helgerna i december 2019 (30(nov)+1, 7+8 samt 14+15/12).

Marknadsstånd: Utvalda utställare visar upp sitt vackra och intressanta hantverk och produkter. 

Passa på att äta hos oss på Sandhamns Värdshus när du är på besök. Boka vårt fina traditionella julbord i restaurangen eller ät en lunch i puben. För bordsbokning i restaurangen, ring oss på 08-571 530 51 eller maila oss på info@sandhamns-vardshus.se. I puben är det ”först till kvarn” och ingen bordsbokning behövs.

Pris: Fri entré. 

PRESENTKORT
Har du svårt att hitta på present? Köp ett presentkort hos oss som kan utnyttjas antingen till boende i Missionshuset, lunch i puben eller middag i matsalen. Du kan själv välja belopp.

För att beställa mejla oss på info@sandhamns-vardshus.se  

FREDAGSÖL

På fredagar öppnar vi upp puben 16.00 för after work efter veckan. Kom in för en trevlig eftermiddag och en bra start på helgen. Vi har något för både vuxna och barn.

 

 

Boka Boende online

Boka ditt boende direkt online

Klicka här för att boka boende hos oss

Book your table online

Klicka här för att boka bord direkt i våran restaurang
Skriv ut denna sida. Dela på Twitter Dela på Facebook Dela på Linkedin